ZHEJIANG CO. ΖΩΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΠΕ

 

Η ΖΩΗ ΡΕΙΚΙΩΝ ΣΑΣ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ......

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑντι φάρμακα καρκίνου

Αντι συμπύκνωση Paclitaxel φαρμάκων καρκίνου για την έγχυση 30mg/5ml

Έχετε την πλούσια εμπειρία για αυτό το fireld, την ανταγωνιστική τιμή, τη γρήγορη παράδοση και την άριστη υπηρεσία.

—— Javed Abdullah

Μια επαγγελματική επιχείρηση, έχει μια σκληρή εργαζόμενη ομάδα, πολύ φιλική

—— Puvi Manohar

Είμαι Online Chat Now

Αντι συμπύκνωση Paclitaxel φαρμάκων καρκίνου για την έγχυση 30mg/5ml

Κίνα Αντι συμπύκνωση Paclitaxel φαρμάκων καρκίνου για την έγχυση 30mg/5ml προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Αντι συμπύκνωση Paclitaxel φαρμάκων καρκίνου για την έγχυση 30mg/5ml

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HL
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 30mg/5ml

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 50.000 φιαλίδια
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 VIAL/BOX*80/CATON
Χρόνος παράδοσης: διαπραγμάτευση
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/A, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5.00.000 φιαλίδια το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Συμπύκνωση Paclitaxel για την έγχυση Σύνθεση: Κάθε 5ml περιέχει: 30 mg paclitaxel
Πρότυπο: BP συσκευασία: 1 VIAL/BOX*80/CATON
Ενδείξεις: 1.The η καταπραϋντική αγωγή του σταδίου 3 ή 4 προώθησε το τοπικό καρκίνωμα της ωοθήκης μετά από τη χ Οδηγίες αποθήκευσης: Κατάστημα στη θερμοκρασία δωματίου που δεν υπερβαίνει 25°C.
Ημερομηνία λήξης: 2 χρόνια
Υψηλό φως:

αντικαρκινικά φάρμακα

,

φάρμακα πάλης καρκίνου

Συμπύκνωση Paclitaxel για την αντικαρκινική ιατρική έγχυσης 30mg/5ml 

 

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Κάθε φιαλίδιο 5 μιλ. περιέχει 30 mg paclitaxel και 49.7% v/v του αφυδατωμένου οινοπνεύματος.

 

ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ:

Το Paclitaxel είναι πράκτορας antimicrotubule που προάγει τη συνέλευση των microtubules από dimers tubulin και σταθεροποιεί microtubules με την παρεμπόδιση του αποπολυμερισμού. Αυτή η σταθερότητα οδηγεί στην παρεμπόδιση της κανονικής δυναμικής αναδιοργάνωσης του δικτύου microtubule που είναι ουσιαστικό για τη ζωτικής σημασίας ενδιάμεση φάση και τις mitotic κυψελοειδείς λειτουργίες. Επιπλέον, paclitaxel προκαλεί τις ανώμαλες σειρές ή τις δέσμες των microtubules σε όλο τον κύκλο κυττάρων και τα πολλαπλάσια asters των microtubules κατά τη διάρκεια mitosis.
Μετά από την ενδοφλέβια χορήγηση, paclitaxel εκθέτει μια διφασική πτώση στις συγκεντρώσεις πλάσματος. Η αρχική γρήγορη πτώση αντιπροσωπεύει τη διανομή στο περιφερειακό διαμέρισμα και την αποβολή η πιό πρόσφατη φάση οφείλεται, εν μέρει, σχετικά αργό efflux του paclitaxel από το περιφερειακό διαμέρισμα. Στους ασθενείς που θεραπεύονται με τις δόσεις 135 και 175 mg/m ² που δίνονται ως εγχύσεις 3 και 24 ωρών, σημάνετε ότι η τελική ημιζωή έχει κυμανθεί από 3.0 έως 52.7 ώρες. Οι μέσες τιμές για τη συνολική εκκαθάριση σωμάτων κυμάνθηκαν από 11.6 έως 24 λ/ω /m ². Σημάνετε ο όγκος ότι σταθερού κράτους της διανομής έχει κυμανθεί από 198 έως 688 L/m ², δείχνοντας την εκτενή εξωαγγειακή σύνδεση διανομής ή/και ιστού.
Οι φαρμακοκινητικές του paclitaxel είναι μη γραμμικές. Υπάρχει μια δυσανάλογα μεγάλη αύξηση σε Cmax και AUC με την αυξανόμενη δόση, που συνοδεύεται από μια προφανή σχετική με τη δόση μείωση στη συνολική εκκαθάριση σωμάτων. Αυτά τα συμπεράσματα ο ευκολότερα παρατηρούνται στους ασθενείς στους οποίους, οι υψηλές συγκεντρώσεις πλάσματος του paclitaxel επιτυγχάνονται. Οι Saturable διαδικασίες στη διανομή και την αποβολή/το μεταβολισμό μπορούν να αποτελέσουν αυτά τα συμπεράσματα. 
Δεν υπήρξαν κανένα στοιχείο της συσσώρευσης του paclitaxel με την πολλαπλάσια σειρά μαθημάτων επεξεργασίας.
Οι τεχνητές μελέτες της δέσμευσης στις ανθρώπινες πρωτεΐνες ορών, που χρησιμοποιούν paclitaxel τις συγκεντρώσεις που κυμαίνονται από 0.1 έως 50 micrograms/mL, δείχνουν ότι, κατά μέσον όρο, 89% του φαρμάκου είναι συνδεδεμένο. Η παρουσία cimetidine, ranitidine, dexamethasone ή diphenhydramine δεν είχε επιπτώσεις στην πρωτεϊνική σύνδεση του paclitaxel.
Η διάθεση του paclitaxel δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως στους ανθρώπους. Μετά από την ενδοφλέβια χορήγηση του paclitaxel, οι μέσες τιμές της συσσωρευτικής ουρικής αποκατάστασης του αμετάβλητου φαρμάκου κυμάνθηκαν από 1.3 ως 12.6% της δόσης, δείχνοντας την εκτενή μη-νεφρική εκκαθάριση. 
Ο ηπατικός μεταβολισμός και η χολική εκκαθάριση μπορούν να είναι ο κύριος μηχανισμός για τη διάθεση του paclitaxel. Το Paclitaxel μεταβολίζεται πρώτιστα από τα ένζυμα κυτοχρωμάτων P450. Οι Hydroxylated μεταβολίτες έχουν καταδειχθεί για να είναι οι κύριοι μεταβολίτες. Ο σχηματισμός 6 άλφα -άλφα-hydroxypaclitaxel, 3 " - π -π-hydroxypaclitaxel και 6 άλφα, 3 " - π -π-dihydroxypaclitaxel καταλύεται από CYP2C8, 3A4 και 2C8 και 3A4 αντίστοιχα. Η επίδραση της νεφρικής ή ηπατικής δυσλειτουργίας στη διάθεση του paclitaxel δεν έχει ερευνηθεί. Η εκκαθάριση του paclitaxel δεν επηρεάστηκε από cimetidine την προγενέστερη επεξεργασία. Το Ketoconazole μπορεί να εμποδίσει το μεταβολισμό του paclitaxel. Τα επίπεδα πλάσματος doxorubicin και doxorubicinol μπορούν να αυξηθούν όταν paclitaxel και χρησιμοποιείται σε σχέση με το doxorubicin.

 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

1.The η καταπραϋντική αγωγή του σταδίου 3 ή 4 προώθησε το τοπικό καρκίνωμα της ωοθήκης μετά από τη χειρουργική οπισθοτομία, σε σχέση με με το cisplatin.

2.The κατευναστική διαχείριση του μεταστατικού καρκινώματος της ωοθήκης μετά από την αποτυχία της πρώτης γραμμής ή την επόμενη χημειοθεραπεία.

3.The επεξεργασία του μεταστατικού καρκινώματος του στήθους μετά από την αποτυχία της χημειοθεραπείας ή της υποτροπής συνδυασμού μέσα σε 6 μήνες από τη βοηθητική χημειοθεραπεία. Η προγενέστερη θεραπεία πρέπει να έχει περιλάβει ένα anthracycline εκτός αν κλινικά ενάντιος-indicated.4.    Καταπραϋντική αγωγή του προχωρημένου μη-μικρού καρκίνου του πνεύμονα κυττάρων στους ασθενείς που δεν είναι υποψήφιοι για την ενδεχομένως θεραπευτική θεραπεία χειρουργικών επεμβάσεων ή/και ακτινοβολίας.

 

ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ
Δόση
Ένδειξη 1:
Αρχική επεξεργασία του ωοθηκικού καρκινώματος: μια θεραπευτική αγωγή συνδυασμού που αποτελείται από Paclitaxel 135 mg/m ² πάνω από 24 ώρες, που ακολουθήθηκαν διαχειρίστηκε από το cisplatin 75 mg/m ², κάθε 3 εβδομάδες. Το Paclitaxel πρέπει να χορηγηθεί πριν από το cisplatin.
Ένδειξη 2 και 3:
Δευτεροβάθμια επεξεργασία του ωοθηκικού καρκινώματος: Το Paclitaxel σε μια δόση 175 mg/m ² διαχειρίστηκε ενδοφλεβίως πάνω από 3 ώρες που κάθε 3 εβδομάδες έχουν αποδειχθεί για να είναι αποτελεσματικές στους ασθενείς με το μεταστατικό καρκίνωμα της ωοθήκης ή του στήθους μετά από την αποτυχία της πρώτης γραμμής ή την επόμενη χημειοθεραπεία.
Ένδειξη 4
Καταπραϋντική αγωγή του προηγμένου μη-μικρού καρκινώματος πνευμόνων κυττάρων: η συνιστώμενη δόση Paclitaxel είναι 175 mg/m ² που χορηγείται για μία περίοδο 3 ωρών ακολουθούμενος από μια ένωση λευκόχρυσου, με ένα διάστημα 3 εβδομάδων μεταξύ των σειρών μαθημάτων.
Το Paclitaxel δεν πρέπει να εκτελεσθεί εκ νέου έως ότου η neutrophil αρίθμηση είναι τουλάχιστον 1 500/mm ³ και η αρίθμηση αιμοπεταλίων είναι τουλάχιστον 100 000/mm ³. Ασθενείς που δοκιμάζουν την αυστηρή ουδετεροπενία (neutrophil η αρίθμηση <500> που όλοι οι ασθενείς πρέπει να είναι με corticosteroids, antihistamines, και H2 αντίπαλοι πριν από την κυβέρνηση Paclitaxel, π.χ. dexamethasone 20 ώρες mg προφορικά περίπου 12 και 6 πριν από Paclitaxel, promethazine 30 έως 60 λεπτά 25 mg IV πριν από Paclitaxel, και cimetidine 300 mg ή ranitidine 50 mg, IV 30 έως 60 λεπτά πριν από Paclitaxel.
Το Paclitaxel πρέπει να χορηγηθεί μέσω ενός ευθύγραμμου φίλτρου με μια microporous μεμβράνη μη μεγαλύτερη εκείνο το microm 0.22.
Κατευθύνσεις για τη χρήση/το χειρισμό
Χειρισμός: Την η προσοχή πρέπει να ασκηθεί κατά χειρισμό Paclitaxel. Η διάλυση πρέπει να πραγματοποιηθεί από το εκπαιδευμένο προσωπικό σε μια οριζόμενη περιοχή. Τα επαρκή προστατευτικά γάντια πρέπει να φορεθούν. Οι προφυλάξεις πρέπει να ληφθούν για να αποφύγουν την επαφή με το δέρμα, και τις βλεννώδεις μεμβράνες. Μετά από την επίκαιρη έκθεση, το τσούξιμο, το κάψιμο και η ερυθρότητα έχουν παρατηρηθεί. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, η περιοχή πρέπει να πλυθεί με το σαπούνι και το νερό. Σε περίπτωση επαφής με τις βλεννώδεις μεμβράνες, αυτοί πρέπει να ξεπλυθούν λεπτομερώς με το νερό. Επάνω στην εισπνοή, η δύσπνοια, ο θωρακικός πόνος, τα καίγοντας μάτια, ο επώδυνοι λαιμός και η ναυτία έχουν αναφερθεί.
Προετοιμασία για IV διοίκηση: Το Paclitaxel πρέπει να αραιωθεί πριν από την έγχυση. Το Paclitaxel πρέπει να αραιωθεί στην έγχυση χλωριούχου νατρίου 0.9%, ή την έγχυση δεξτρόζης 5%, ή τη δεξτρόζη 5% και την έγχυση χλωριούχου νατρίου 0.9%, ή δεξτρόζη 5% στην έγχυση του κωδωνοκρούστη σε μια τελική συγκέντρωση 0.3 έως 1.2 mg/$l*ml. Οι έτοιμες λύσεις είναι φυσικά και χημικά σταθερές μέχρι και 27 ώρες στην περιβαλλοντική θερμοκρασία (περίπου 25°C) και τους όρους φωτισμού δωματίων.
Τα παρεντερικά προϊόντα φαρμάκων πρέπει να επιθεωρηθούν οπτικά για το μοριακούς θέμα και τον αποχρωματισμό πριν από τη διοίκηση όποτε η λύση και το εμπορευματοκιβώτιο επιτρέπουν.
Επάνω στην προετοιμασία, οι λύσεις μπορούν να παρουσιάσουν αοριστία, η οποία αποδίδεται στο όχημα διατύπωσης. Το Paclitaxel πρέπει να χορηγηθεί μέσω ενός ευθύγραμμου φίλτρου με μια microporous μεμβράνη μη μεγαλύτερη από το microm 0.22. Καμία σημαντική απώλεια στη δύναμη δεν έχει σημειωθεί μετά από την παράδοση της λύσης μέσω IV σωλήνωσης που περιέχει ένα ευθύγραμμο φίλτρο.
Προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η υπομονετική έκθεση plasticiser DEHP [φθαλικός εστέρας Di (2-ethylexyl)], που μπορεί να διυλιστεί από τις πλαστικοποιημένες τσάντες ή τα σύνολα έγχυσης PVC, οι αραιωμένες λύσεις Paclitaxel πρέπει κατά προτίμηση να αποθηκευτούν στα μπουκάλια (γυαλί, πολυπροπυλένιο) ή τις πλαστικές τσάντες (πολυπροπυλένιο, polyolefin) και να αντιμετωπιστούν μέσω των πολυαιθυλένιο-ευθυγραμμισμένων συνόλων διοίκησης. Η χρήση των συσκευών φίλτρων που ενσωματώνουν τον κοντό κολπίσκο ή/και πλαστικοποιημένη την έξοδος σωλήνωση PVC δεν έχει οδηγήσει στη σημαντική διύλιση DEHP.
Διάθεση: Όλα τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την ανασύνθεση, τη διοίκηση ή ειδάλλως να μπουν σε την επαφή με Paclitaxel πρέπει να υποβληθούν στη διάθεση σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες για το χειρισμό των κυτταροτοξικών ενώσεων.

 

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Το Paclitaxel είναι αντενδεδειγμένο στους ασθενείς που έχουν μια ιστορία των αυστηρών αντιδράσεων υπερευαισθησίας σε Paclitaxel ή άλλα φάρμακα που διατυπώθηκαν με ο κάστορας - πετρέλαιο.
Το Paclitaxel δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στους ασθενείς με neutrophils βασικών γραμμών <1>

 

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ
Το Paclitaxel έχει αποδειχθεί για να είναι εμβρυοτοξικό, foetotoxic και για να μειώσει τη γονιμότητα στις ζωικές μελέτες.
Δεν υπάρχουν καμία πληροφορία για τη χρήση Paclitaxel στις εγκύους γυναίκες. Εμβρυική ζημιά αιτίας Paclitaxelmay όταν χορηγείται στις εγκύους γυναίκες. Paclitaxelshould να μην χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι γυναίκες της τεκνοποιητικής δυνατότητας πρέπει να ενθαρρυνθούν για να αποφύγουν έγκυες κατά τη διάρκεια της θεραπείας με Paclitaxel, και για να ενημερώσουν το θεράποντα ιατρό εάν αμέσως εμφανιζόταν αυτό.
Δεν είναι γνωστό εάν Paclitaxel εκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα. Στήθος - η σίτιση πρέπει να διακοπεί κατά τη διάρκεια της θεραπείας Paclitaxel.

 

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Παρενέργειες
Η συχνότητα και η δριμύτητα των δυσμενών γεγονότων είναι γενικά παρόμοιες μεταξύ των ασθενών που λαμβάνουν Paclitaxel για τη θεραπεία του ωοθηκικού, καρκινώματος στηθών ή πνευμόνων. Καμία από τις παρατηρηθείσες τοξικότητες δεν επηρεάστηκε σαφώς κατά ηλικία.
Η ασφάλεια του συνδυασμού Paclitaxel το /platinum έχει αξιολογηθεί σε τυχαία δοκιμή στο ωοθηκικό καρκίνωμα και 2 δοκιμές φάσης lll στο μη-μικρό καρκίνωμα πνευμόνων κυττάρων. Εκτός αν ειδάλλως αναφερθε'ντες το συνδυασμό Paclitaxelwith οι πράκτορες λευκόχρυσου δεν οδήγησαν στις κλινικά σχετικές αλλαγές στο σχεδιάγραμμα ασφάλειας του ενιαίου πράκτορα Paclitaxel.
Η καταστολή μυελών των οστών και η περιφερειακή νευροπάθεια είναι τα κύρια σχετικά με τη δόση δυσμενή αποτελέσματα που συνδέονται με Paclitaxel. Το Myelosuppression είναι λιγότερο συχνό και λιγότερο αυστηρό με μια 3ωρη έγχυση απ'ό, τι με ένα πρόγραμμα έγχυσης 24 ώρας. Η συνιστώμενη θεραπευτική αγωγή Paclitaxel το /cisplatin για την αρχική θεραπεία του των ωοθηκών καρκίνου προκάλεσε το αυστηρότερο myelosuppression από την ενιαία δόση Paclitaxel χρησιμοποιώντας το συνιστώμενο πρόγραμμα 175 mg/m ² άνω των της έγχυσης 3 ώρας. Δεν υπήρξε καμία αύξηση στα κλινικά δευτερογενή συμπτώματα, εντούτοις.
Haematologic:
Έναντι των 24ωρων προγραμμάτων έγχυσης, η ουδετεροπενία είναι λιγότερο κοινή όταν δίνεται Paclitaxel ως 3ωρη έγχυση. Η ουδετεροπενία είναι γενικά γρήγορα αντιστρέψιμη. Η αυστηρή ουδετεροπενία εμφανίζεται σε μερικούς ασθενείς. Η ουδετεροπενία δεν είναι συχνότερη ή αυστηρή στους ασθενείς που λαμβάνουν την προγενέστερη θεραπεία ακτινοβολίας. Επιπλέον, η ουδετεροπενία δεν εμφανίζεται να επηρεάζεται από τη διάρκεια επεξεργασίας ή τη συσσωρευτική έκθεση. Τα μολυσματικά επεισόδια έχουν αναφερθεί σε μερικούς ασθενείς αλλά κανένας δεν έχει οδηγήσει στο μοιραίο περιστατικό.
Η θρομβοκυτοπενία εμφανίζεται σε μερικούς ασθενείς. Η αυστηρή θρομβοκυτοπενία παρατηρείται μόνο κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο σειρών μαθημάτων. Αν και τα επεισόδια αιμορραγίας εμφανίζονται σε μερικούς ασθενείς, κανένας ασθενής δεν έχει απαιτήσει τη μετάγγιση αιμοπεταλίων.
Η αναιμία έχει παρατηρηθεί στην πλειοψηφία των ασθενών. Η επίπτωση και η δριμύτητα της αναιμίας συσχετίζονται με τη θέση αιμογλοβίνης βασικών γραμμών. Οι κόκκινες μεταγγίσεις κυττάρων απαιτούνται σε μερικούς ασθενείς. 
Η θεραπεία Paclitaxel δεν πρέπει να χορηγηθεί στους ασθενείς με neutrophil βασικών γραμμών τις αριθμήσεις λιγότερο από 1.500 cells/mm ³. Προκειμένου να ελεγχθεί το περιστατικό του myelotoxicity, συνιστάται οι συχνές περιφερειακές αριθμήσεις κυττάρων αίματος να εκτελούνται σε όλους τους ασθενείς που λαμβάνουν Paclitaxel. Οι ασθενείς δεν πρέπει να υποχωρηθούν με τους επόμενους κύκλους Paclitaxel έως ότου επανέρχονται neutrophils σε ένα επίπεδο >1,500 cells/mm ³ και τα αιμοπετάλια επανέρχονται σε ένα επίπεδο >100,000 cells/mm ³. Στην περίπτωση της αυστηρής ουδετεροπενίας (η θεραπεία<500> Paclitaxel, μια μείωση 20% της δόσης για τις επόμενες πορείες της θεραπείας συστήνεται. 
Αντιδράσεις υπερευαισθησίας:
Οι αντιδράσεις υπερευαισθησίας μπορούν να εμφανιστούν απαιτώντας τη θεραπευτική επέμβαση ή/και την πρόωρη αναστολή της έγχυσης Paclitaxel παρά το premedication. Τα αυστηρά συμπτώματα εμφανίζονται μέσα στην πρώτη ώρα από την έγχυση Paclitaxel. Η δύσπνοια, το ξέπλυμα, οι θωρακικοί πόνοι και η ταχυκαρδία είναι οι συχνότερες εκδηλώσεις.
Η δόση ή το πρόγραμμα Paclitaxel δεν έχει καμία επίδραση στη συχνότητα των αντιδράσεων υπερευαισθησίας.
Εκτός από τους λίγους ασθενείς με τις αυστηρές αντιδράσεις υπερευαισθησίας, άλλοι ασθενείς δοκιμάζουν τις δευτερεύουσες εκδηλώσεις συμβατές με τις αντιδράσεις υπερευαισθησίας. Οι συχνότερες δευτερεύουσες εκδηλώσεις ξεπλένουν, αναφυλαξία και υπόταση. 
Οι ασθενείς με μια ιστορία των αυστηρών αντιδράσεων υπερευαισθησίας στα προϊόντα που περιέχουν Cremophor EL (π.χ. cyclosporin για τη συμπύκνωση εγχύσεων και teniposide για τη συμπύκνωση εγχύσεων) δεν πρέπει να θεραπευθούν με Paclitaxel. Προκειμένου να αποφευχθεί το περιστατικό των αυστηρών αντιδράσεων υπερευαισθησίας, όλοι οι ασθενείς που θεραπεύθηκαν με Paclitaxel shouldbe με corticosteroids (όπως το dexamethasone), τους αντιπάλους promethazine και Χ 2 (όπως cimetidine ή το ranitidine). Τα δευτερεύοντα συμπτώματα όπως το ξέπλυμα, η αντίδραση δερμάτων, η δύσπνοια, η υπόταση ή η ταχυκαρδία δεν απαιτούν τη διακοπή της θεραπείας. Εντούτοις, οι αυστηρές αντιδράσεις, όπως η υπόταση που απαιτούν τη θεραπεία, η δύσπνοια που απαιτούν τους βρογχοδιαστολείς, το angioedema ή η γενικευμένη κνίδωση απαιτούν την άμεση αναστολή της θεραπείας έκτακτης ανάγκης Paclitaxel andappropriate. Οι ασθενείς που έχουν αναπτύξει τις αυστηρές αντιδράσεις υπερευαισθησίας δεν πρέπει να είναι με Paclitaxel.
Καρδιαγγειακός:
Η υπόταση και η βραδυκαρδία έχουν παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια της διοίκησης Paclitaxel, αλλά γενικά δεν απαιτούν την επεξεργασία. Ο συχνός ζωτικής σημασίας έλεγχος σημαδιών, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρας της έγχυσης Paclitaxel, συστήνεται. Ο συνεχής καρδιακός έλεγχος δεν απαιτείται εκτός από τους ασθενείς με τις σοβαρές διαταραχές αγωγής. (δείτε το τμήμα «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ») οι περιπτώσεις του μυοκαρδιακού εμφράγματος έχουν αναφεθεί. Η συμφορητική συγκοπή καρδιάς έχει αναφερθεί χαρακτηριστικά στους ασθενείς που έχουν λάβει άλλη χημειοθεραπεία, ειδικότερα anthracyclines.
Οι ασθενείς μπορούν να δοκιμάσουν τα αυστηρά καρδιαγγειακά γεγονότα σχετικά ενδεχομένως με την κυβέρνηση Paclitaxel. Περιλαμβάνονται η υπέρταση, η φλεβική θρόμβωση, η κοιλιακή ταχυκαρδία, και ο κολποκοιλιακός φραγμός διεξαγωγής.
Οι αλλαγές ECG βιώνονται από μερικούς ασθενείς. 
Οι πολύ συχνά αναφερόμενες τροποποιήσεις ECG είναι μη συγκεκριμένες repolarization ανωμαλίες, η ταχυκαρδία κόλπων και πρόωρος κτυπά. Η σχέση μεταξύ των αλλαγών Paclitaxeladministration και ECG δεν είναι σαφής.
Νευρολογικός:
Η περιφερειακή νευροπάθεια εμφανίζεται και είναι ανάλογη της δόσης. Τα νευρολογικά συμπτώματα μπορούν να εμφανιστούν μετά από την πρώτη σειρά μαθημάτων και η συχνότητα των συμπτωμάτων μπορεί να αυξηθεί με την αυξανόμενη έκθεση σε Paclitaxel. Τα αισθητήρια συμπτώματα έχουν βελτιωθεί συνήθως ή έχουν επιλύσει μέσα σε αρκετούς μήνες από την αναστολή Paclitaxel. Τα προϋπάρχοντα neuropathies ως αποτέλεσμα της προγενέστερης θεραπείας δεν είναι μια αντένδειξη για τη θεραπεία Paclitaxel.
Το Paclitaxel περιέχει το αφυδατωμένο οινόπνευμα, 396 mg/$l*ml. Προσοχή πρέπει να δοθεί στο πιθανό κνς και άλλα αποτελέσματα του οινοπνεύματος.
Αν και το περιστατικό της περιφερειακής νευροπάθειας είναι συχνό, η ανάπτυξη της μέτριας έως αυστηρής συμπτωματολογίας είναι ασυνήθιστη και απαιτεί μια μείωση δόσεων 20% για όλες τις επόμενες πορείες Paclitaxel.
Στους μη-μικρούς ασθενείς καρκινωμάτων πνευμόνων κυττάρων, η διοίκηση Paclitaxel σε σχέση με με το cisplatin οδήγησε σε μια μεγαλύτερη επίπτωση neurotoxicity από συνήθως βλέπω? στους ασθενείς που λαμβάνουν τον ενιαίο πράκτορα Paclitaxel.
Εκτός από τη περιφερειακή νευροπάθεια, άλλες σπάνιες νευρολογικές εκδηλώσεις είναι μεγάλη mal σύλληψη, συγκοπή, αταξία και neuroencephalopathy. Οι εκθέσεις της νευροπάθειας μηχανών με την επακόλουθη δευτερεύουσα ακραία αδυναμία και της αυτόνομης νευροπάθειας με συνέπεια το παραλυτηκό ileus και την ορθοστατική υπόταση έχουν εμφανιστεί. Το οπτικό νεύρο ή/και οι οπτικές διαταραχές (scotomata σπινθηρισμού) έχουν αναφερθεί επίσης, ιδιαίτερα στους ασθενείς που έχουν λάβει τις υψηλότερες δόσεις από συστημένες. Αυτά τα αποτελέσματα γενικά είναι αντιστρέψιμα. Ototoxicity έχει αναφερθεί.
Αρθραλγία/μυαλγία:
Η αρθραλγία/η μυαλγία που αποτελείται συνήθως από τον πόνο στις μεγάλες ενώσεις των όπλων και των ποδιών εμφανίζεται αλλά είναι συνήθως ήπιες. Τα συμπτώματα είναι συνήθως παροδικές εμφανιζόμενος δύο ή τρεις ημέρες μετά από την κυβέρνηση Paclitaxel και επίλυση μέσα σε μερικές ημέρες.
Ηπατικός:
Δεν υπάρχουν κανένα στοιχείο ότι η τοξικότητα Paclitaxel ενισχύεται όταν δίνεται ως 3ωρη έγχυση στους ασθενείς με τα ανυψωμένα ένζυμα συκωτιού, αλλά κανένα στοιχείο είναι διαθέσιμη για τους ασθενείς με το αυστηρό cholestasis βασικών γραμμών.
Όταν Paclitaxel δίνεται ως 24ωρη έγχυση στους ασθενείς με τη μέτρια έως αυστηρή ηπατική εξασθένιση, το αυξανόμενο myelosuppression μπορεί να δει σε σύγκριση με τους ασθενείς με τις απαλά ανυψωμένες δοκιμές λειτουργίας συκωτιού δεδομένων των 24ωρων εγχύσεων.
Η ανάλυση που περιορίζεται στους ασθενείς με την κανονική λειτουργία συκωτιού βασικών γραμμών, παρουσιάζει περιπτώσεις ανυψωμένου ανυψωμένου bilirubin αλκαλικού φωσφορικού άλατος, και ανύψωσε AST (SGOT). Η ηπατική νέκρωση και η ηπατική εγκεφαλοπάθεια που οδηγούν στο θάνατο έχουν αναφερθεί.
Άλλα κλινικά γεγονότα:
Alopecia έχει παρατηρηθεί σχεδόν σε όλους τους ασθενείς. Οι παροδικές και ήπιες αλλαγές καρφιών και δερμάτων έχουν παρατηρηθεί. Οι σπάνιες εκθέσεις των ανωμαλιών δερμάτων σχετικών με την ανάκληση ακτινοβολίας έχουν παραλήφθουν. Οι γαστροεντερικές παρενέργειες όπως η ναυτία/ο εμετός, η διάρροια και το mucositis έχουν αναφερθεί. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι συνήθως ήπιες για να συγκρατήσουν στη συνιστώμενη δόση.
Το Fibrotic phlebitis έχει αναφερθεί.
Η εντεροκολίτιδα Neutropenic έχει αναφερθεί. Η πνευμονίτιδα ακτινοβολίας έχει αναφερθεί επίσης στους ασθενείς που λαμβάνουν την ταυτόχρονη ακτινοθεραπεία.         
Το Extravasation κατά τη διάρκεια της ενδοφλέβιας χορήγησης μπορεί να οδηγήσει στο οίδημα, τον πόνο, το ερύθημα και induration και το έλκος. Το Extravasation μπορεί να οδηγήσει cellulitis. Ο αποχρωματισμός δερμάτων μπορεί επίσης να εμφανιστεί. Η επανάληψη των αντιδράσεων δερμάτων επί ενός τόπου του προηγούμενου extravasation μετά από τη διοίκηση Paclitaxel επί ενός διαφορετικού τόπου δηλ. «υπενθυμίστε την αντίδραση» έχει αναφερθεί. Μια συγκεκριμένη επεξεργασία για τις αντιδράσεις extravasation είναι άγνωστη αυτή τη στιγμή. 
Οι παρεμποδίσεις εντέρων/οι διατρήσεις και η ισχαιμική κολίτιδα έχουν αναφερθεί στους ασθενείς που θεραπεύονται με το paclitaxel.
Αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα και άλλες μορφές αλληλεπίδρασης:
Η συνιστώμενη θεραπευτική αγωγή της κυβέρνησης Paclitaxel για την αρχική επεξεργασία του ωοθηκικού καρκινώματος είναι για Paclitaxel που δίνεται πριν από το cisplatin. Όταν Paclitaxel δίνεται πριν από το cisplatin, το σχεδιάγραμμα ασφάλειας Paclitaxel είναι σύμφωνο με αυτό που αναφέρεται για την ενιαία χρήση πρακτόρων. Όταν Paclitaxelwas που δόθηκε μετά από το cisplatin, ασθενείς παρουσίασε ένα βαθύτερο myelosuppression και μείωση περίπου 20% στην εκκαθάριση paclitaxel.        
Τα φάρμακα που αντιμετωπίστηκαν ταυτοχρόνως με Paclitaxel (π.χ., corticosteroids, antihistamines, και αντίπαλοι Χ 2) δεν εμφανίστηκαν να αλληλεπιδρούν ενάντια εντούτοις, οι πιθανές αλληλεπιδράσεις διεξαχθε'ντων των Paclitaxelwithconcomitantly φαρμάκων δεν έχουν ερευνηθεί τυπικά.
Με βάση τα τεχνητά στοιχεία, υπάρχει η δυνατότητα μιας παρεμπόδισης Paclitaxelmetabolism στους ασθενείς που αντιμετωπίζεται με το ketoconazole. Κατά συνέπεια, η προσοχή πρέπει να ασκηθεί κατά τη θεραπεία των ασθενών με Paclitaxelwhen που λαμβάνουν ketoconazole ως συνακόλουθη θεραπεία.
Τα επίπεδα πλάσματος doxorubicin και doxorubicinol μπορούν να αυξηθούν όταν paclitaxel και χρησιμοποιείται σε σχέση με το doxorubicin.
Ο μεταβολισμός του paclitaxel καταλύεται από isoenzymes CYP2C8 και CYP3A4 κυτοχρωμάτων P450. Ελλείψει των επίσημων κλινικών μελετών αλληλεπίδρασης φαρμάκων, η προσοχή πρέπει να ασκηθεί κατά να χορηγήσει Paclitaxel ταυτοχρόνως με τα γνωστούς υποστρώματα ή τους ανασταλτικούς παράγοντες αυτά τα isoenzymes.
Η επαφή της αδιάλυτης συμπύκνωσης με τον πλαστικοποιημένες εξοπλισμό ή τις συσκευές πολυβινυλικού χλωριδίου (PVC) που χρησιμοποιείται για να προετοιμάσουν τις λύσεις για την έγχυση δεν συστήνεται. Προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η υπομονετική έκθεση plasticizer DEHP [φθαλικός εστέρας Di (2-ethylhexyl)], που μπορεί να διυλιστεί από τις τσάντες ή τα σύνολα έγχυσης PVC, αραιωμένο Paclitaxelsolutions πρέπει κατά προτίμηση να αποθηκευτεί στα μπουκάλια (γυαλί, πολυπροπυλένιο) ή τις πλαστικές τσάντες (πολυπροπυλένιο, polyolefin) και να χορηγηθεί μέσω των πολυαιθυλένιο-ευθυγραμμισμένων συνόλων διοίκησης.
Το Paclitaxelshould αντιμετωπίζεται μέσω ενός ευθύγραμμου φίλτρου με μια microporous μεμβράνη μη μεγαλύτερη εκείνα τα 0.22 μικρά. Η χρήση των συσκευών φίλτρων όπως ivex-2 φίλτρα που ενσωματώνουν τον κοντό κολπίσκο και PVC-ντυμένη την έξοδος σωλήνωση δεν έχει οδηγήσει στη σημαντική διύλιση DEHP.
Παιδιατρική χρήση
Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των παιδιών Paclitaxelin δεν έχουν καθιερωθεί.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Κατάστημα στη θερμοκρασία δωματίου που δεν υπερβαίνει 25°C.
Μετά από την πρώτη χρήση οποιαδήποτε αχρησιμοποίητη συμπύκνωση μπορεί να αποθηκευτεί στη θερμοκρασία δωματίου που δεν υπερβαίνει 25°C μέχρι και 28 ημέρες.
Οι λύσεις για την έγχυση που προετοιμάζεται όπως συστήνεται στα μπουκάλια (γυαλί, πολυπροπυλένιο) ή τις πλαστικές τσάντες (πολυπροπυλένιο, polyolefin) και διεξαχθείς μέσω των πολυαιθυλένιο-ευθυγραμμισμένων συνόλων διοίκησης, είναι σταθερές στην περιβαλλοντική θερμοκρασία (περίπου 25°C) και τους όρους φωτισμού μέχρι και 27 ώρες.
Για να κρατηθεί στο εξωτερικό εμπορευματοκιβώτιο μέχρι απαιτημένος. Προστατεύστε από το φως.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHEJIANG HEALTH LIFE CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Zhang

Τηλ.:: 86--13738134030

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)